jos

CAMERE

Manor Ski Hotel înseamnă armonie, confort, stil și eleganță într-un cadru natural de o frumusețe sălbatică neatinsă. Toate cele 46 de locuri de cazare asigură un confort de 4 stele, fiind completate de ultimele inovații în materie de servicii de găzduire. Manor Ski Hotel pune la dispoziția oaspeților săi camere structurate astfel: Camere Single, Camere Duble cu balcon și Suite de familie cu balcon.

Camerele sunt renovate recent și amenajate modern, în culori calde și elegante și dispun de toate dotările necesare pentru a asigura un confort maxim turiștilor care poposesc la noi, în vacanță sau în interes de afaceri. Toate camerele dispun de internet wireless gratuit, minibar, televiziune prin cablu și grup sanitar propriu.

Strada Teleferic, Nr. 8B, Predeal

Cameră Single

camera dubla standart cu pat twin vedere padure (4)

Cameră Dublă cu balcon

Suită de familie cu balcon

Manor Ski Hotel vă oferă spații de cazare moderne, cu paturi confortabile. Camerele noastre sunt potrivite pentru toți oaspeții, dacă doriți să aveți un sejur liniștit de afaceri puteți alege Camera Single, iar Camerele Duble cu balcon sunt o alegere excelentă pentru un sejur de relaxare la munte. Dacă doriți să aveți mai mult spațiu și tot confortul unui sejur ideal, alegeți o Suită de familie cu balcon.

Pat matrimonial
Grup sanitar
Minibar
Wifi

REZERVĂ ACUM!


Contactează-ne la 0368 00 80 07