SALA DE CONFERINTE

Cautati o destinatie aparte pentru evenimentele si intalnirile dumneavoastra profesionale, dar si private? MANOR SKI HOTEL dispune de toate dotarile si materialele necesare organizarii oricarui tip de eveniment, indiferent daca e vorba de conferinte de afaceri, sesiuni de team building, cursuri de pregatire profesionala, banchete, petreceri corporative sau private, toate intr-un cadru stilat dar si confortabil, in acelasi timp.

La cerere, capacitatea se poate suplimenta cu 11 camere (22 de locuri) si inca o sala de conferinte de 30 de locuri. Pentru grupuri organizate tarifele se negociaza in functie de perioada aleasa si serviciile solicitate. Pentru mai multe informatii, sunati-ne la 0368.00.80.07 si va vom ajuta sa planificati evenimentul dorit .
Aveti astfel posibilitatea sa organizati, cu ajutorul echipei noastre, evenimente avantajoase si eficiente atat pentru compania dumneavoastra, cat si pentru angajatii si colaboratorii dumneavoastra, intr-un cadru natural superb si intr-o ambianta calda si primitoare la Manor Ski Hotel. Va asteptam cu drag!

Dotari

Sala de conferinte are o capacitate de 35 de locuri si este dotata cu aparatura si materialele de prezentare necesare desfasurarii intrunirilor de afaceri si conferintelor.

MANOR SKI HOTEL dispune de logistica necesara organizarii sesiunilor de team building sau de motivare / recompensare a angajatilor dumneavoastra.

REZERVA ACUM!


Contacteaza-ne la +40 368.00.80.07