DESPRE NOI

RELAXARE. DISTRACȚIE. AVENTURĂ!

Momentele de relaxare și distracție condimentează viața fiecăruia dintre noi și ne oferă energia necesară pentru munca și viața de zi cu zi. Fie că vrei să te bucuri de soarele verii sau de fulgii de zăpadă care cuceresc natura, cele mai bune locuri pentru a face asta sunt cele în care peisajele din jur creează tablouri inedite.
Într-un tablou inedit am ales să construim Hotel Manor Ski, un spațiu în care te poți bucura din plin de fiecare moment al vacanței.
Hotel Manor Ski este locul pentru oamenii activi, care iubesc natura, însă în același timp iubesc să fie răsfățați cu servicii de bună calitate și cu preparate delicioase.
Îți place să descoperi natura plimbându-te pe cărări montane? Hotel Manor Ski te așteaptă în fiecare vară și îți pune la dispoziție întreaga Vale a Prahovei pentru drumeții memorabile.
Îți place să schiezi? Amplasarea hotelului este perfectă pentru toți iubitorii sporturilor de iarnă. Situat la baza pârtiei de schi Clăbucet, îți permite să practici toată ziua sportul tău preferat.
Iubești să fii răsfățat? Serviciile oferite de hotelul de 3 stele pot încânta orice persoană, indiferent cât este de pretențioasă. Avem personal foarte bine pregătit, camere confortabile, mâncăruri delicioase și o experiență bogată în domeniul Horeca, pe care ți-o punem la dispoziție.

DE CE SĂ ALEGI SĂ NE VIZITEZI?

Sunt numeroase motive pentru care hotelul Manor Ski este cea mai buna opțiune pentru orice turist care alege Valea Prahovei ca destinație de vacanță:
• Avem 23 de camere confortabile, în așa fel încât să poți veni cu toți prietenii și toata familia;
• Evaluările clienților noștri sunt cât se poate de convingătoare. Conform Booking, majoritatea celor care ne-au călcat pragul au considerat zilele petrecute la noi ca fiind fabuloase;
• Bucătarii noștri pregătesc cele mai delicioase mâncăruri;
• Oferim parcare gratuită pentru toti invitații;
• Prețurile pe care le percepem sunt foarte bine optimizate, în așa fel încât să fie accesibile pentru oricine.

CE POȚI FACE CÂT TIMP STAI LA HOTEL MANOR SKI?

Poți să te relaxezi, pur și simplu, bucurându-te de natura din jur, poți încerca sporturile de iarnă sau diverse alte sporturi inedite (mountain biking, parapantă, cățărări, drumeții, etc.) sau poți veni să lucrezi într-un mediu relaxant. Avem o sală de conferințe pentru sesiunile de team building și cursurile de pregătire profesională iar cei care doresc să își ia laptopul și să lucreze bucurându-se de aer curat au toate condițiile pentru asta.
Indiferent ce formă iau momentele tale de relaxare, noi suntem aici să le facem mai frumoase și te ajutăm să le transformi în amintiri de neuitat.

0
+
Clienti
0
Camere
0
Confort
0
+
Recomandari

REZERVĂ ACUM!


Contacteaza-ne la 0368 00 80 07